-->

İstediğimiz Numaradan Mesaj Atmak


Öncelikle belirtelim ki bu konu sadece eğlence amaçlı kullanılmalıdır.Farklı ve illegal kullanımlardan kesinlikle Web Sitemiz sorumlu değildir.

Merhabalar , bu konumuzda gerçekten çok işimize yarayacak kullandığınız kişi üzerinde etkili olacak bir yöntemden bahsedeceğiz.Örnek olarak iki arkadaşınız var ve adları Ali ile Mehmet.Yerini sadece bu iki arkadaşın bildiği bir şey var ve siz bu şeyin yerini öğrenmek istiyorsunuz ancak söylemiyorlar.Tabii ki sizde hemen nasıl öğrenebilirim diye düşünüyorsunuz.Ve Ali'ye , sanki Mehmet mesaj atmış gibi göstererek o şeyin yerini soruyorsunuz.Tabi Ali'de soran kişi Mehmet olduğundan yerini size yazıveriyor.
Örnek biraz uzun oldu ama amacımızı da özetleyen bu :D

Evet geçelim nasıl yapacağımızaa...

İlk olarak Buradan size rastgele geçici Mail veren web sitesine giriyorsunuz.
Daha sonra hemen yeni bir sekme açarak , Buradaki siteye , yani bu işi yapmamızı sağlayan siteye giriyorsunuz.
Siteye girdiğinizde karşınıza bir form çıkıyor ama Kayıt olup Giriş yapmadan mesaj yollayamıyoruz,bunun için hemen sol taraftan Join Now for Free! yazan yere girip , ilk verdiğimiz siteden aldığınız E-Mail ile kaydoluyorsunuz.
E-Mail'e onaylamanız için bağlantı gelecek unutmayın ha! :d

Şimdii , sitemize kayıt olup giriş yaptık ve karşımıza yine form çıktı.Formda doldurmanız gereken yerler şöyle ;

Sender : Buraya kimin adıyla mesaj yollamak istiyorsanız onun adını yazın.Ya da kimin numarası gözüksün istiyorsanız onun numarasını yazın.
Send To: Buraya mesajı kime yollamak istediğinizi yazın,yani yollayacağınız kişinin numarasını.
(Ve unutmayın kime gönderecekseniz onun numarasını , başına alan kodunu yani +90 ekleyerek yazın.Örneğin // +90500****** gibi.)
Message: Buraya iletmek istediğiniz mesajı yazın.

En son da I agree to Terms of Use yazan kutucuğu işaretleyin ve hemen altındaki kırmızı Send SMS--> yazan butona basarak işlemi tamamlayın.

Şimdi neden Temp-Mail sitesinden geçici Mail adresi alarak kayıt olduk diyen dostlarımız olacaktır , şöyle açıklayalım;
Malum sitemiz , siteyi denemeniz için size tek kullanımlık kredi veriyor.Her hesaba ilk açıldığında bir kullanımlık kredi veriyor ve sonra yapacağınız gönderimler ücret gerektiriyor.
Biz de ücret ödemek istemediğimizden dolayı , sürekli farklı bir E-Mail adresi kullanarak kayıt oluyoruz ve istediğimiz kadar siteyi kullanabiliyoruz :)


Arkadaşlar bana sorarsanız ilk önce kendinize bir mesaj yollayın çalışıyor mu diye.Eğer mesaj gelmediyse veya istediğiniz şekilde bir sonuç çıkmadıysa vazgeçersiniz ki istemediğiniz şeyler olmasın :d
Aklınıza takılan bir şey olursa veya konuyla ilgili bir sıkıntı olursa bize hemen bu konu altından yorum olarak iletebilirsiniz.,İyi günler... :)