-->

IOS 9 ROM HTC Desire 620/620G [TEK SIM/ÇİFT SIM]

// ENGLISH TRANSLATION AVAILABLE
Türkçe Anlatım
Lütfen kırık linkleri bize bildirin.
English Expression
Please let us know the broken links.




Oldukça fazla kullanılan HTC Desire 620G cihazı için pek çok da Custom ROM bulunmakta.Bu anlatımımızda HTC Desire 620G (Çift SIM) için iPhone IOS 9 ROM'unu sizlere sunacağız. İnternet ortamında pek çok ROM dolaşıyor,bunlardan biri de HTC Desire 620G IOS 9 ROM,ancak bir sorun var ki ROM'u kurduğunuzda cihazınızın SIM kartı cihaz tarafından tanınmıyor veya SIM kart kilidini sorsa bile mobil veriyi açamıyorsunuz.Çünkü ortada bir SIM tanıma problemi var.Bu problemin asıl sebebi piyasada dolaşan bu ROM'un HTC Desire 620 için olması,ancak bilgisiz şahısların HTC Desire 620G şeklinde paylaşmasıyla oluşuyor. Bu anlatımda vereceğimiz IOS 9 ROM'u cihazınıza kurduktan sonra HTC Desire 620G Çift SIM kullanan dostlarımız için birtakım bilgiler aktaracağız ki SIM kart problemi yaşamasınlar. HTC Desire 620 tek SIM modelini kullanan dostlarımız için ise ekstra bir bilgi vermeyeceğiz,çünkü ROM tek SIM cihazlarda sorunsuz çalışıyor.Daha fazla uzatmadan konuya giriş yapalım :)
Türkçe Anlatım
ROOT'UN GEREKLİ OLDUĞUNU SÖYLEMEME GEREK YOK ASLINDA,AMA SÖYLEYELİM YİNE DE :D
English Expression
ROOT IS REQUIRED FOR THIS PROCCESS

Türkçe Anlatım
Bu işlemden sonra yeni bir ROM kurmuş olacağımız için,cihazınıza kayıtlı tüm uygulamalar,fotoğraflar,videolar vs. silinecektir.Lütfen tüm önemli verilerinizi yedekleyin.
English Expression
After this process, all the photos,videos etc. on your device , will be deleted. Please backup your important files.


Türkçe Anlatım
Rashr programını kullanarak,indirdiğiniz Pilz Recovery dosyasını cihazınıza yükleyin.Bunun için Rashr programını açın ve aşağıya inerek Depolamadan Recovery seçeneğine dokunun,indirdiğiniz Philz Recovery'yi seçin.
English Expression
Use the Rashr program to install the downloaded Pilz Recovery file on your device.To do so, open Rashr and tap Recovery from Storage, select your downloaded Philz Recovery file.

Türkçe Anlatım
Ardından cihazı kurtarma (recovery) modunda açın. Bunu yapmak için, cihaz kapalıyken Ses Açma Tuşu'na ve ekranın açma/kapatma tuşuna basılı tutun.
English Expression
Then turn on the device in recovery mode.To do this,while device turn off, hold on the volume up key and the screen power key.

Türkçe Anlatım
Wipe and Format options kısmına girin ve Clean to Install a New ROM seçeneğine basın,cihazınızdaki tüm veriler silinecektir,(SD CARD hariç). Bu işlemden sonra geri gelin ve Install Zip kısmına girin,oradan da Choose zip from /storage/sdcard1 kısmına girin,indirdiğiniz IOS 9 romunu seçin ve yüklenmesini bekleyin,yükleme bittikten sonra da Reboot System now'a basın.Yeni ROM'unuz açılacaktır.
English Expression
Enter Wipe and Format options and press Clean to Install a New ROM,All data on your device will be deleted (except SD CARD).After this process, come back and enter Install Zip section.Then enter Choose zip from /storage/sdcard1. Select the IOS 9 ROM you downloaded and wait for it to load, and then press Reboot System now after the installation is finished. Your new ROM will open.

Türkçe Anlatım
Aşağıdan IOS 9 ROM'u indirin.
English Expression
Download IOS 9 Rom shown below.


KORUMALI DOSYA ŞİFRESİ : androbilge.ga1
ENCRYPTED FILE PASSWORD : androbilge.ga1

HTC DESIRE 620G ÇİFT SIM MODELİNDE MOBİL VERİ/OPERATÖR TANIMAMA SORUNU


THE PROBLEM OF MOBILE DATA/OPERATOR IN HTC DESIRE 620G DUAL SIM MODEL

Türkçe Anlatım
ROM Dosyası şifresi her 1 haftada değişmektedir,yorum kısmından şifreyi sorarak öğrenebilirsiniz.
English Expression
The ROM File password changes every 1 week, you can learn by asking the password in the comment section

Türkçe Anlatım
Bu problemden kurtulmak bir hayli basit. Telefonunuzu kapatın ve bataryasını çıkartın.SIM kartınızı Slot 1 yazan yuvaya takın.Daha sonra telefonun üzerinde yazılı olan IMEI 1 ve IMEI 2 yazan 15 haneli kodları bilgisayarınıza veya herhangi bir kağıda not edin.
English Expression
This problem is very simple to get rid of. Turn off your phone and remove its battery.Insert your SIM card into the slot labeled Slot 1.Then, note down the 15-digit code that says IMEI 1 and IMEI 2 written on the phone to your computer or any paper.

Türkçe Anlatım
Cihazı açın ve arama kısmına girip aşağıdaki kodu yazın.
English Expression
Turn on the device and enter the phone section,then enter the following code.

*#*#46340#*#*

Türkçe Anlatım
Girdiğiniz yerde en üstteki kısma,daha önceden not ettiğiniz IMEI 2 kodunu girin. IMEI 2 numarasını dikkatlice girdikten sonra Write IMEI butonuna basın ve cihazı yeniden başlatın. Cihaz açıldığında ROM, SIM kartınızı tanıyacaktır.
English Expression
Enter the IMEI 2 code, which you noted earlier, at the top of the field where you entered. After entering the IMEI 2 number carefully, press the Write IMEI button and restart the device. When the device is turned on, the ROM will recognize your SIM card.

Türkçe Anlatım
Tüm işlemler bu kadar,herhangi bir problem yaşarsanız yorum kısmından belirtebilirsiniz,iyi günler... :)
English Expression
If you experience problems, please contact us through the comments section.Have a nice day... :)